Suni çim çit paneller, suni bahçe çimleri, suni çim paneller, suni spor sahası çimiÜcretsiz Fiyat Teklifi Al

Menü

Çim Çit Panel Nasıl Kurulur?

31 Mayıs 2020

Çim çit paneller, sentetik çim kullanılarak üretilmektedir. Sentetik çimler tel örgülerin ve panel çitlerin üzerine kaplanmaktadır. Böylelikle çim çitler ortaya çıkmaktadır. Bahçe peyzaj mimarisi son yıllarda oldukça popüler hale gelmiştir. Bahçe peyzajının artmasıyla birlikte çim çitlere olan ilgi de oldukça artmıştır. İnsanlar hem doğayla iç içe bir görüntüye sahip olmak hem de güvenliklerini sağlamak açısından çim çitleri tercih etmeye başlamışlardır.

Wallgrass olarak çim çitlerimizi yüksek teknolojiyle birlikte üretmekteyiz. Bu sayede üretilen ürünlerimiz en inovatif dikey peyzaj ürünlerinden biri olarak dünyaca tanınmaktadır. Dünyada birçok ülke tarafından tanınan ve bilinen Wallgrass çim çit ürünlerinin dünya geneline birçok bayilik ağı bulunmaktadır.

Sizlerde özel yaşam alanlarınızda, bahçelerinizde ve organizasyonlarınızda güvenli ve doğayla iç içe bir ortam yaratmak istiyorsanız, çim çit ürünlerimizi satın alabilirsiniz. Walgrass olarak uzman ve deneyimli ekibimizle kurulum sürecin başından sonra kadar sizlere destek olmaktayız.

 

Çim Çit Panel Nasıl Kurulur?

Çim çitler, müşterilerimiz tarafından genellikle bahçelerindeki estettik görünümü arttırmak ve güvenli bir ortam sağlamak amacıyla tercih edilmektedir. Yalnızca bahçelerde değil, işyerlerinde, kafelerde, spor salonlarında ve okul bahçelerinde de tercihe dilmektedir. Walgrass olarak uzun yıllardır sektöre lider konumda olup uzman ve deneyimli ekibimizle siz değerli müşterilerimiz için çim çit üretimi yapmaktayız ve kurulumunu baştan sona kadar sizler için gerçekleştirmekteyiz. Dolayısıyla çim çit panel nasıl kurulur diye düşünmeyin!

çim çit paneller

Çim çit panelleri içerisinde sıcak daldırma galvanizli teller bulunmaktadır. Üretmiş olduğumuz çim çitler içerisindeki bu galvanizli teller yüksek teknoloji kullanılarak meydana getirilmiş olup yıllarca kullanılmasına rağmen paslanmamaktadır. Panel çit üzerindeki sentetik çimler UV ışınlarına karşı dayanıklı olması için özel bir şekilde üretilmiş olup güneş görse dahi solma yapmamaktadır.

Ürünlerimize ilişkin tek maliyet, kurulum sırasında yapılmaktadır. Bunun dışında herhangi bir maliyeti bulunmamakta olup temizliği oldukça kolaydır.

Çim çit panellerimiz genellikle 100 cm, 120 cm, 150 cm ve 200 cm yüksekliklerde üretilmektedir. Ancak önemle belirtmek gerekir ki, siz hangi ölçülerde üretmemizi isterseniz, çim çitler o şekilde üretilecek ve kurulumu ona göre yapılacaktır.

Çim çitlerin kurulumu oldukça kolay yapılmaktadır. Ancak kurulumunda dikkat edilmesi gereken bazı hususlar bulunmaktadır. Wallgrass olarak üretimden sonra kurulum işlemleri için de sizlere sürecin başından sonuna destek olmaktayız. Kuruluma ilişkin önemli hususlar şunlardır:

  • 1. Çim çit kurulumunun yapılacağı zeminin hazırlanması

Çim çit kurulumuna dikkate dilmesi gereken en önemli nokta zemin hazırlığıdır. Zemin ne kadar düzgün ve düzenli olursa, çim çit kurulumu da o kadar sağlam yapılmaktadır. Eğer ki, zemin düzgün değilse, öncelikle zemin düzeltme işlemi yapılmaktadır. Zemin beton ise çim çitlerin direklerinin sabitlenmesi için delikler açılmaktadır. Zeminin toprak olması durumunda ise direklerin sabitlenmesi için toprak kazılmaktadır.

  • 2. Çim çit direklerinin montajının yapılması

Zemin hazır hale getirildikten sonra çim çit direklerinin kurulumu yapılmaktadır. Daha önce belirttiğimiz üzere; beton zemin üzerine kurulumu yapılacak olan çim çitler için öncelikle delik açılması gerekmektedir. Çim çitler monte edilirken bu delikleri özel aparatlar ve vidalarla monte edilmektedir. Belirtmek gerekir ki, çim çitlerin kurulumu beton zemin üzerine daha sağlam bir şekilde yapılmaktadır. Bu şekilde montajı yapılan çim çitler oldukça güvenli ve sağlam olacaktır.

  • 3. Çim çitlerinin kurulumunun yapılması

Wallgrass olarak kurulumun kolay sağlanması için çim çitler rulo şeklinde üretilir. Çim çit direklerinin montaj işlemleri tamamlandıktan sonra çim çitler direklerin kurulumu direkler üzerine yapılmaktadır.

Tüm bu kurulum sürecinin Wallgrass ekibi olarak sizler için kolay hale getirmekteyiz. Bu nedenle etrafınızdaki alanlara çim çit uygulaması yapmak istiyorsanız, bizlere ulaşabilirsiniz. Ekibimiz sizlerle en kısa sürede iletişime geçecektir.

 

Sahte Çim Çit Panellerin Avantajları Nedir?

sahte çim çit paneller

Sahte çim çit paneller, Wallgrass bünyesinde en son teknoloji kullanılarak üretilmektedir. Çim çit üretimlerinde sahte çim kullanarak çim çitlerin kullanım ömürleri oldukça uzamaktadır. Basi bir bakım ile yıllarla kullanabileceğiniz sahte çim çit panelleri, oldukça dayanıklı ve görsel olarak da çok estetik bir görüntü sağlamaktadır.

Evinizin çevresinde ya da iş yerinizin bahçesinde görsel bir şölen yaratmak istiyorsanız, sahte çim çitler tam size göre! Daha öncesinde de bahsettiğimiz üzere, çim çitler görsel olarak estetik bir görüntü sunmaktadır, bunun yanı sıra sizi çevrenin meraklı gözlerinden uzak tutacaktır.

Kurulu yapıldığı yere güvenlik sağlayan ve estetik bir görünüm sunan çim çit panellerin birçok avantajları bulunmaktadır. Bu avantajları şu şekilde sıralayabiliriz.

Sahte çim çit panellerin maliyet olarak oldukça ekonomiktir:

  • Sahte çim çitler kurulduğu alana doğal bir hava katar.
  • Wallgrass olarak üretmiş olduğumuz sahte çim, UV korumalı olarak üretilmiştir. Bu nedenle uzun süre güneş ışığına maruz kalsa bile renginde solma olmaz.
  • Sahte çim çit panelleri hiçbir şekilde yanmaz. Yanmaz çim çit olarak da bilinirler.
  • Sahte çim çit panellerinde suni çim kullanılmaktadır. Bu nedenle kullanımı ve bakımı oldukça kolay ve maliyetsizdir.
  • Sahte çim çit panellerini hortumla çok kolay bir şekilde yıkayabilirsiniz. Sahte çim çit panelleri yıkama sırasında hiçbir şekilde hasar görmezler, yapısında bozulma meydana gelmez.
  • Her mevsim kullanıma oldukça dayanıklıdır.

 

Yapay Çim Çit Paneller ve Özellikleri 

Yapay çim çit panellerin en önemli özelliklerinden bir tanesi UV korumalı ve PVC kaplamalı olmasıdır. Wallgrass bünyesinde üretilen yapay çim çit paneller, havanın soğuk, sıcak veya nemli olmasından hiçbir şekilde etkilenmezler. Sağlam, dayanıklı, uzun ömürlü, çevre dostu ve oldukça ekonomik ürün olan yapay çim çit paneller, siz müşterilerimiz için hızlı bir şekilde üretilmekte ve kurulumu yapılmaktadır.

Wallgras ailesi olarak panel çit imalatı yapılırken, sizlerin sağlığına oldukça önem vermekteyiz. Üretmiş olduğumuz ürünler çevre dostu ürünlerdir. İnsan sağlını hiçbir şekilde olumsuz yönde etkilememektedir.

Bahçenizde ya da kendinize özel bir alan sağlamak istediğiniz yerde kurulumunu yaptırdığınız çim çitler, kesinlikle içerinin gözükmesini engellemektedir.

Sizler de bu özelliklere sahip Wallgrass yapay çim çitlere sahip olmak ve kurulumunu hızlı bir şekilde yaptırmak istiyorsanız bize ulaşabilirsiniz. Ucuz çim duvar fiyatları, panel çit fiyatları, toptan çim çit fiyatları, çim çit fiyatları konusunda detaylı bilgi almak istiyorsanız, aşağıdaki formu doldurup talep oluşturabilir ya da bizimle iletişime geçebilirsiniz.


31 Mayıs 2020

Sosyal Medyada Paylaş

Ücretsiz Fiyat Teklifi Al