Suni çim çit paneller, suni bahçe çimleri, suni çim paneller, suni spor sahası çimiÜcretsiz Fiyat Teklifi Al

Menü

Çim Duvar Panelleri ile İç ve Dış Mekân Tasarımı Nasıl Yapılır?

02 Haziran 2022

Çim duvar paneller günümüzde birçok alanda kullanılmaya başlamıştır. Bunun en önemli sebebi olarak; geniş kullanım alanına sahip olması ve çim duvar kullanılmasının birden fazla avantaj sunması gösterilebilmektedir. İnsanların Wallgrass çim duvar panellerini tercih etmesindeki en önemli etkenlerden bir tanesi ise; çim duvar panellerinin kolay temizlenmesi, sağlam ve dayanıklı bir yapıya sahip olmasıdır. Bu sayede firmamız tarafından üretilen çim duvar panelleri, yıllarca kullanılmasına rağmen ilk günkü gibi kalmaktadır.

Son zamanlarda çim duvar panellerimiz birçok farklı alanlarda kullanılmaktadır. Özellikle siz değerli müşterilerimiz tarafından dekorasyon alanında kullanılmak üzere sıklıkla tercih edilmektedir.  Herkesin gözlerinin üzerinde olduğu alanlar ve mekanlarda dekorasyon oldukça önemlidir. Firmamız tarafından üretilen iç ve dış mekan çim duvar paneller ile daha çekici ve zengin görünümler elde edebilirsiniz.

Firmamız Wallgrass çim duvar panel üretiminde uzun yıllardan beri faaliyet göstermektedir. Wallgrass ülkemizde oldukça tanınan ve sektördeki lider firmalardan bir tanesi olarak üretimlerini gerçekleştirmektedir. Yurtdışında da oldukça tercih edilen çim duvar panellerimiz, müşterilerimiz tarafından oldukça rağbet görmektedir. Sizler de çim duvar panellerimiz hakkında bilgi almak istiyorsanız ve bu çim duvar panellerini iç ve dış mekânlarınızda nasıl kullanacağınıza dair fikir elde etmek istiyorsanız yazımızı okumaya devam etmelisiniz!

 

Çim Duvar Paneller Nedir?

çim duvar paneller

Çim duvar paneller suni çim ile birleştirilmiş tek örgü sistemlerinden oluşmaktadır. Günümüzde dekorasyon alanlarında ve ayrıca güvenlik sağlamak amacıyla da kullanılmaktadır. Çim duvar panellerimiz siz değerli müşterilerimizin zevki ve isteğine göre çeşitli renklerde üretilmektedir. Ancak daha doğal bir görünüm ve doğayı yakından hissetmeniz için sizlere yeşil renkte kullanmanızı tavsiye ederiz!

Çim duvar panelleri yeşil renkte üretilebildiği gibi; mavi, mor, kırmızı, lacivert, siyah, gri gibi birbirinden farklı tonlarda da üretilmektedir. Bununla birlikte yeşil olarak satın aldığınız çim duvar panellerimizi değiştirdiğiniz dekorasyona göre istediğiniz zaman boyayabilirsiniz. Örneğin; balkon dekorasyonunuzda nötr renklerle bir dekorasyon oluşturduysanız, yeşil olarak satın aldığınız çim duvar panellerini siyaha boyayabilirsiniz ya da ilk kez çim duvar paneli alacaksanız siyah çim duvar panellerimizden satın alabilirsiniz.

Wallgrass tarafından üretilen çim duvar panellerinin içeriğinde yüksek UV kalitesi bulunmaktadır. Bu sayede üretmiş olduğumuz çim duvar paneller güneşin zararlı ışınlarına karşı oldukça dayanıklıdır. Wallgrass çim duvar panelleri yıllarca kullanıma karşın rengi solmayan ve yıpranmayan, içeriği dayanıklı olmak beraber, her türlü hava şartlarına karşı oldukça dayanıklıdır. Sizler de Wallgrass çim duvar panellerine sahip olmak istiyorsanız bizlere ulaşabilir ve aklınıza takılan her türlü konuyu bizlere danışabilirsiniz!

 

Yapay Çim Duvar Paneller İç Mekânlarda Nasıl Kullanılır?

Yapay çim duvar paneller birçok alanda kullanılmaktadır. Bu kullanım alanlarından bir tanesi ise iç mekanlardır. Yapay çim duvarlarımızı iç mekanlarınızda nasıl ve ne şekilde kullanacağına ilişkin sizler için dekorasyon fikirleri derledik. İşte o fikirler!

  • 1. Balkonlarınızı yapay çim duvar panelleri ile doğal bir alana dönüştürebilirsiniz!

Yapay çim duvar panellerimizin iç mekanlarda en çok kullanım alanı balkonlardır. Müşterilerimiz genellikle yapay çim duvar panellerimizi balkonlarında kullanmayı tercih etmektedir. Sizler de balkonlarınızda yapay çim duvar panelleri tercih edebilirsiniz. Bu sayede balkonunuzda otururken hem temiz havayı soluyabilir hem de kendiniz doğayla bir bütün olmuş gibi hissedebilirsiniz.

  • 2. Yapay çim duvar panelleri ile teraslarınızda doğanın kalbini hissedebilirsiniz!

Her ne kadar terasların dış mekân olduğu düşünülse de aslında teraslar evler ile bir bütün halinde olduğu için iç mekân olarak kabul edilmektedir. Çoğu teras sadece ve betonlardan oluşmaktadır. Bu nedenle yapay çim duvar panelleri kullanılarak hem doğal hem de sıcak ve samimi bir ortam sağlayabilirsiniz. Sevdiklerinizle ve ailenizle hafta sonlarını ve tatil günlerinizi yapay çim duvar panellerini ile donatılmış teraslarınızda geçirebilir, doğayı iliklerinize kadar hissedebilirsiniz. 

  • 3. Yapay çim duvarlar ile döşenmiş spor kompleksinizde spor yapmaya doyamayacaksınız!

Yapay çim duvarların bir diğer kullanım alanı spor kompleksleridir. Spor salonları genellikle dört duvar ile kaplı sıkıcı ve bunaltıcı bir havaya sahiptir. Sizler de bir spor kompleksine sahipseniz ve müşteri kitlenizi arttırmak istiyorsanız yapay çim duvarlar ile yapılan dekorasyon tam sizlere göre. Müşterilerinize bu sayede farklı ve doğal bir ambiyans sağlayabilir ve onlara Belgrad ormanlarında koşu yaptıklarını hissettirebilirsiniz.

  • 4. Kafe ve restoranlar yapay çim duvarlar ile artık daha huzurlu!

Günümüzde gelişen teknoloji ve sanayileşmenin artmasıyla birlikte, insanlar yeşil ve doğal ortamlara özlem içerisinde günlerini geçiriyorlar. Doğal hayatın azalmasıyla birlikte insanlar yeşil alan görme arayışı içerisindeler. Sizler de bir kafeye veya bir restorana sahipseniz yapay çim duvarlar ile dekorasyonunuzu zenginleştirebilir, müşteri kitlenizi gözle görülür bir şekilde arttırabilirsiniz. Müşterileriniz sahibi olduğunuz kafe ve restoranlarda zamanın nasıl geçtiğini anlamayacaktır.

 

Dış Mekân Çim Duvar Paneller Nasıl Kullanılır?

yapay çim duvar paneller

Yapay çim panellerini yalnızca iç mekanlarda değil, dış mekanlarda da oldukça tercih edilmektedir. Dış mekân çim duvar panellerin nasıl kullanıldığına ilişkin fikirleri sizler için düzenledik. İşte bazı fikirler!

  • Bahçe

Bahçenizin duvarlarına döşeyeceğiniz yapay çim duvar panelleri ile müthiş ve doğa bir görsellik kazandırabilir, bunun yanı sıra güvenli bir alan oluşturabilirsiniz. Çim duvar paneller ile yabancı gözlerden uzak bir şekilde bahçenizde güvenli bir şekilde vakit geçirebilirsiniz. Wallgrass tarafından üretilen çim duvarlar ile tasarımda kusursuzluğu sağlarken aynı zamanda güvenli bir alan oluşturmak mümkündür.

  • Kış Bahçesi

Firmamız tarafından üretilen çim duvar panelleri ile giydirilen duvarlar kış bahçenizde modern bir endüstriyel stil oluşturmaktadır. Yapay çim duvar panel tasarımları ile tüm dünyada en çok ilgi gören ve öne çıkan tasarımlarımız ile sizlere hizmet vermekteyiz. Sade ama etkileyici, çağdaş ve akıcı bir etki yaratan yapay çim duvar panellerimiz, özellikle dünya çapında yaygınlaşan gözde yeni nesil dış mimari tasarım trendlerini mükemmel bir şekilde yansıtmaktadır.

  • Organizasyonlar

Yapay çim duvar panellerimizi organizasyonlarınızda da kullanabilirsiniz. Örneğin; kır düğünü yapıyorsanız, doğal bir ortam oluşturmak için yapay çim duvar panellerimizi tercih edebilirsiniz. Bu sayede sevdiklerinizle eşsiz bir anı yaşayabilirsiniz.

Sizler de iç ve dış mekân dekorasyonlarınız yenilemek ve güzelleştirmek istiyorsanız, Wallgrass yapay çim duvarlara sahip olmak ve kurulumunu hızlı bir şekilde yaptırmak için bize ulaşabilirsiniz. Yapay duvar çimi fiyatları, ucuz çim duvar, toptan çim çit fiyatları, çim duvar m2 Fiyatı ve dekoratif duvar çimi konularında detaylı bilgi almak istiyorsanız, aşağıdaki formu doldurup talep oluşturabilir ya da bizimle iletişime geçebilirsiniz.


02 Haziran 2022

Sosyal Medyada Paylaş

Ücretsiz Fiyat Teklifi Al