Suni çim çit paneller, suni bahçe çimleri, suni çim paneller, suni spor sahası çimiÜcretsiz Fiyat Teklifi Al

Menü

Sentetik Çit Bayimiz Olun!

08 Kasım 2022

Sentetik çit endüstrisi, günümüzün sürekli gelişmeye devam eden sektörlerinden biridir. Hızla büyüyen, alıcısı çok olan, birçok farklı alanda kullanılmaya müsait çok işlevli yapısıyla müşteriler için muhteşem bir seçim olmakla beraber satıcılar için de karlı bir gelir kapısı olmaya devam ediyor. 

Sentetik çit, çeşit çeşit uygulama alanları sayesinde piyasada revaçta olan ürünlerden biridir. Birçok farklı çeşidi sayesinde müşterilerin kendi projelerine uygun olanını seçmesine olanak veren, satın alımının üzerinden yıllar geçmesine rağmen ilk günkü dayanıklılığını koruyan, sağlam, özellikle peyzaj amacıyla kullanıldığında estetik açıdan görünüşü insanı cezbeden, kullanışlı ve pratik bir üründür. İnşaat alanlarından şehrin parklarına, evlerin bahçesinden spor sahalarının çevresine kadar geniş bir yelpazede kullanıma sunulan sentetik çim çit panel, suni çim sektöründeki hızlı gelişmelerin katkısıyla müşterilerin gözbebeği olmaya devam ediyor.

Eğer siz de bu sektörde yerinizi almak ve kendi işinizi kurmak istiyorsanız bu makale tam da size göre!

 

Wallgrass’ın Sentetik Çit Bayisi Olun!

sentetik çit

Suni çim çit sektörünün önde gelen isimlerinden biri olan Wallgrass, size harika bir imkân sunuyor. Sentetik çit bayimiz olmaya ne dersiniz?

Müşteri memnuniyeti, ürün kalitesi, çeşit çeşit projeler ve daha fazlasını bünyesinde barındıran ve günbegün marka değerini artırarak ilerleyen Wallgrass, uzman ekibiyle birlikte uzunca bir süredir sentetik çim çit endüstrisinin güçlü isimlerinden biri olarak anılmaya devam ediyor. Kuruluşundan bu yana teslim ettiği projelerle müşterilerin beğenisini kazanan bir firma olarak 80 ülkeden bayilik başvuruları alan Wallgrass, sentetik çit endüstrisinde günden güne hızlıca gelişmeye ve büyümeye devam ediyor. Kurumsal bir firma olarak detaycı yaklaşım ve titiz bir çalışmayı yöntem olarak belirlemiş olan Wallgrass, sentetik çim çit sektörü denince akla gelen ilk isim olmaktadır.

Wallgrass gibi çim çit sektöründe lider bir firmanın bayisi olma fırsatını değerlendirmeye ne dersiniz? Size yüksek gelir avantajı sunan bir iş yapmak istemez miydiniz? Çok satan ve sentetik çim sektörünün en popüler ürünlerinden biri olan sentetik çim çit bayimiz olarak bu imkana sahip olabilirsiniz!

Dekorasyon, tasarım, peyzaj, duvar ve çatı kaplama amaçlarıyla kafeler, restoranlar, yerel parklar, şehrin sokakları, özel mülklerin bahçeleri ve hatta iç dekor da dâhil olmak üzere birçok yerde müşterilerin kullanmasına müsait olan bu ürün hem yurtdışında hem de yurtiçinde fazlasıyla tercih edilmekte ve dolayısıyla da yüksek kâr getirmektedir. Wallgrass, her geçtiğimiz gün dünyadaki bayi sayısını artırmaya devam ediyor. Eğer siz de Wallgrass’ın bayilerinden biri olarak yerinizi almak istiyorsanız, sizleri de aramıza bekliyoruz! Firmamızın iletişim sayfası üzerinden bayilik başvurusu yapmak için bizimle iletişim kurabilirsiniz.

 

Neden Sentetik Çim Çit?

Yukarıda kısaca bahsettiğimiz üzere sentetik çim çit, çeşitli kullanım alanlarında faydalanılabilen bir ürün olmakla birlikte birçok avantajı da beraberinde getiriyor. Bu da müşterilerin bu ürünü sıklıkla tercih etmelerinin en büyük nedenleri arasında yer alıyor. Bahsi geçen bu faydalardan birkaçına birlikte göz atalım:

  • Sentetik çim çit hem iç mekanlara hem de dış mekanlara uygulanabilmesi ile bilinen bir ürün olarak çok geniş bir kullanım alanına sahiptir.
  • Doğal çimin aksine bakımı çok zahmeti ve masraflı olmadığı için müşteriler tarafından sıklıkla doğal çimin alternatifi olarak tercih edilmektedir. Ucuz çim duvar arayan müşteriler tarafından sıkça tercih edilmektedir.
  • Kurulumu oldukça kolay olmakla birlikte yerinden sökülme işlemi de aynı kolaylıkla gerçekleştirilebilmektedir.
  • Sentetik çim çitler oldukça dayanıklı ürünlerdir. Dış mekanlarda zorlu hava koşullarından kötü etkilenmezler ve bu nedenle satın alınmalarının ardından uzunca bir süre sorunsuzca kullanılabilirler.
  • Dünyamızı ve doğayı korumak artık çok daha önemli. Doğal çim çitlerden ayırt edilmesi güç sentetik çim çitler, hem doğayı ve gittikçe tehlikeli bir şekilde azalan suyu korumamıza katkı sağlarken hem de aynı estetik görüntüyü bize sunuyor.
  • Estetik görünüşten söz etmişken sentetik çitlerin yerleştirildikleri mekâna kattıkları modern ve şık havadan bahsetmeden geçmek olmaz. Kullanım alanı fark etmeksizin sentetik çim çitler, modaya uygun ve göze hitap eden, size doğanın kalbindeymişsiniz gibi hissettiren yemyeşil bir görüntü sunuyor.

Yukarıda sentetik çim çitin revaçta bir ürün olmasının birkaç sebebini sıralamış olsak da bu nedenlere eklenebilecek birçoklarının daha olduğunu ve yalnızca saydıklarımızla sınırlı olmadığını da eklemek isteriz. Günbegün değişen dünya ve hızla gelişen teknolojilerle paralel olarak ilerleyen sentetik çim çit, uzunca bir süre daha çok satan ürünlerden biri olmaya ve müşterilerin tercih listesinin ilk sırasındaki yerini korumaya devam edecek gibi görünüyor.

 

Bizimle İletişime Geçin!

sentetik çim çit

Sentetik çim çit söz konusu olduğunda kurumsal ve profesyonel çalışması, kaliteli üretim anlayışı ve başarılı projeler ile akıllara gelen ilk isim olan Wallgrass olarak hem yurtiçinde hem de yurtdışında 80 ülkeden bayilik başvuruları almaya devam ediyoruz. Eğer siz de kendi işinizi kurmak ve büyütmek, kârlı bir işe sahip olmak ve gelirinizi artırmak istiyorsanız, sizleri de aramıza bekliyoruz.

Bayilik başvurusunda bulunmak, sentetik çim çit hakkında daha fazla bilgi edinmek, çim çit metre fiyatı ve çim duvar m2 fiyatı teklifleri almak istiyorsanız sizleri aşağıda yer alan formu doldurmaya davet ediyoruz. Uzman ekibimiz en kısa sürede size dönüş yapacak ve sorularınızı memnuniyetle yanıtlayacaktır.


08 Kasım 2022

Sosyal Medyada Paylaş

Ücretsiz Fiyat Teklifi Al