Suni çim çit paneller, suni bahçe çimleri, suni çim paneller, suni spor sahası çimiÜcretsiz Fiyat Teklifi Al

Menü

Yapay Çim Çit İle Her Alanda Modern Yapılar Oluşturabilirsiniz!

21 Haziran 2021

Yaşam alanlarında dekoratif şıklığın kazanılması oldukça önemlidir. Bahçede, balkonda, terasta elde edilen dekoratif şıklık ile birlikte kötü görüntülerin oluşmaması sağlanabilir. Bunlar için yaşam alanlarında kullanılan farkı bitkiler yetiştirilir. Fakat kentselleşme ile birlikte insanların bu durumu göz önünde bulundurması oldukça zordur. Zamana bağlı olarak bitkiler ile uğraşılması da oldukça güç ve bakım gerektiren bir hizmettir. Buna bağlı olarak insanlar yaşam alanlarında yapay çim çit modellerini tercih edebilirler.

Her alanda modern yapıların oluşturulabilmesi adı altında yapılan çalışmalar ile birlikte yaşam alanlarının şıklığı sağlanabilir. Kullanım alanlarına göre tercih edilen bu modellerin yaşam alanlarına uygun bir şekilde yerleştirilmesi önemlidir. Bu konuda uzman firmalara müracaat edilmesi oldukça önemlidir. Uzman firmalar ile birlikte çalışıldığı sürece yaşam alanlarında dekoratif şıklığın en üst safhada da sağlanması elde edilebilir.

Çim Çit Rulo

Yaşam alanlarında kullanılan çim çit rulo sistemleri, paslanmaz, oksitlenmez ve galvanizli maddeden üretilmesi ile birlikte özel bir sentetik çim modele sahiptir. Yaşam alanlarında kullanılması ile birlikte oldukça dekoratif bir görünüm elde edilmesini sağlar. Dayanıklı ve sağlam yapısı ile birlikte bu sistemler yanmaya, solmaya ve yıpranmaya karşı dayanıklı olarak birçok alanda tercih edilir. Balkon, teras, çocuk alanları, spor alanları gibi alanlarda kullanılması ile birlikte yaşam alanlarında kullanılabilir alanların oluşumunu sağlar. Kolaylıkla temizlenebilir özelliklerine bağlı olarak temizlik kısmı kısa süre içerisinde gerçekleştirilebilir.

Kullanılan kimyasal maddelerin, rulolar üzerinde belirli etkileri gözlemlenebilir. Çim çit rulolar döşenirken alanında uzman firmaların bu hizmeti vermesi gerekir. Teknolojik aletler ile birlikte döşeme işlemi yapılırken kullanılan alanlarda hiç boşluk kalmayacak şekilde döşenme işleminin yapılması sağlanmalıdır. Böylelikle estetik görünümün sağlanması ile birlikte yaşam alanlarının dekoratif şıklığı sağlanır.

Panel Çim Çit

artificial grass fence

Panel çim çit modelleri görünüşü ve kullanım olanakları ile birlikte her alanda rahatlıkla kullanılabilen çim modelleri arasında bulunur. Panel şeklinde bulunması ile birlikte her alanda rahatlıkla montajının yapılması sağlanabilir. Özellikle insanların kendi alanlarını oluşturması ve bu alanların başkası tarafından gözlemlenmemesi için panel çim çit modelleri tercih edilebilir. Yanmaz ve solmaz yapısı ile birlikte uzun ömürlü kullanılması sağlanabilir. Kullanıldıkları alanlara göre kurulum yöntemleri ve kullanılan aksesuarlar farklılık gösterir.

Duvar uygulamalarında kullanıldığı zaman metal direkler ile birlikte kullanacağı düşüncesi oluşmamalıdır. Kendi başına durabilme özelliği ile birlikte oldukça dik ve kullanışlı görünüme sahiptir. Temizliği de kullanımı gibi kolay olduğu için temizlik sırasında herhangi bir kimyasal madde kullanılmaması gerekir. Kullanılan kimyasal maddeler zamanla aşınma ya da renginde solma meydana getirebilir.

Rulo Çim Çitler Nerelerde Kullanılır?

Her alanda kullanım olanağına bağlı olarak çim çit modelleri oldukça geniş aralığa sahiptir. Farklı renkleri ile kullanım olanaklarına sahip olması ile birlikte geniş bir kitleye yayılımı sağlanır. Hayal edilebilecek her alanda montaj işlemini uygulanmasına bağlı olarak beton ve toprak zeminlerde rahatlıkla kullanılabilir. Toprak zeminlerde işlem zorluğuna bağlı olarak beton zeminlere kıyasla biraz daha uzman kişilerin bu işlemi gerektirilmesi sağlanmalıdır. Dekoratif şıklığın sağlanması ve kötü görüntünün ortadan kalkması için çim çit panellerinin kullanımı oldukça yaygınlaşmıştır. Farklı çeşitlerinin bulunması ile birlikte kullanım alanları kendi içerisinde değişir. Kullanım alanları şu şekilde sınıflandırılabilir; balkon, teras, çocuk alanları, plaj, spor alanları, otoyol kenarları, çöp konteynerleri, yüzme havuzlarının kenarları, ev, işyeri veya toplu kullanım alanlarında balkonlar, kahve restoranlarda tercih edilebilir.

Kişinin tercihine bağlı olarak renk seçenekleri ile birlikte bu hizmetin uzman firmalar tarafından alınması gerekir. Hem görünüm hem de maliyet açısından uzman firmalarla çalışıldığı sürece olumlu sonuçların alınması kaçınılmaz bir durum olarak görülür. Bu konuda firmamıza müracaat ederek farklı renk skalasına sahip olan yapay çim çit modellerini tercih ederek modern yapıların oluşturulmasını sağlayabilirsiniz. Çim çit kaplama alanında firmamız uzun yıllardır bu hizmeti gerçekleştirir.

Yapay Çim Çitlerin Avantajları

Kentselleşmeye bağlı olarak yaşam alanlarında yeşil oranının azalması ve insanların daha çok katlı binalarda oturması sağlanmıştır. Bunlara amaçla yapılan betonlaşmaya karşı olarak yeşil alanların tercih edilmesi önemlidir. Bu yüzden betonlaşmış alanların çimlendirilmesi adı altında yapılan yapay çim çitler oldukça kullanışlıdır. Kullanılan alanlarda üstün UV korunmalı yapıya sahip olması ile birlikte güneş ışınlarından etkilenmeyen malzemelerden üretilmiştir. Rengi zamana bağlı olmayarak solmayan bir özelliğe sahip olarak yıllar süren bir kullanım ömrü vardır. Bunun yanı sıra paslanmaz ve rüzgâr, yağmur gibi kötü hava koşullarına karşı oldukça dayanıklı malzemeden üretilir. Bu gibi özelliklere sahip olması ile birlikte kullanım alanları çoğalmaktadır.

Avantajları şekilde sıralanacak olursa ekonomik zamanla aşınma ve yıpranmaya karşı dayanıklı 4 mevsim kullanılma olanağına sahip iplik araları ve göz aralıkları oldukça küçük olduğu için yaşam alanlarında mahremiyet alanların oluşturulması sağlanabilir. Kişilerin zevk ve tercihleri doğrultusunda farklı renklerde dizayn edilebilir. İç mekan peyzaj çalışmaları ya da dış mekân peyzaj mimarisinin de geniş kullanım alanlarına sahiptir. Bu avantajlar doğrultusunda kişilerin bahçeli alanlarda güvenlik sorunun ortadan kalkması ve insanların yaşam alanlarını dekoratif bir görünüm kazandırmasını sağlayabilir.

Yapay Çim Çit Fiyatları

artificial-grass-fence-covering

Birçok firma kendi içerisinde yapay çimçit üretimi gerçekleştirerek yaşam alanlarının dekoratif şıklık kazanmasını sağlar. Bu konuda alanında uzman ve mimari yapıya sahip firmalardan yardım alındığı sürece başarılı sonuçlar elde edilebilir. Farklı renk seçeneklerine sahip olmakla birlikte belirli maliyetler ile sahip olunabilir. Her firma kendi içerisinde bu hizmet olanağını sunduğu için belirli fiyat aralıklarında çim çit panel fiyatları gözlemlenir. Bu konuda firmamız uzun yıllardır hizmet olanağına bağlı olarak belirli fiyat doğrultusunda bu hizmetleri sunar. Metrekare hesabı olarak belirlenen fiyatlar kullanıcılara uygun bir şekilde sunulur.

Uzman ve teknolojik cihazlarla birlikte bu hizmetin verilmesi doğrultusunda metrekare hesabının doğru ve düzgün bir şekilde kesilmesi için belirli araçlar kullanılır. Bu araçlar ile birlikte metrekare hesabı belirlendikten sonra müşterilere ek olarak indirim uygulanabilir. Bu hizmet doğrultusunda kişilerin yaşam alanlarında bu hizmetleri alabilmesi sağlanır.

Yapay Çim Çitlerin Temizliği

Gün geçtikçe çok farklı yaşam alanlarında yapay çimlerin kullanılmasına bağlı olarak kişilerin tercihleri doğrultusunda farklı renk olanakları sunulabilir. Balkon, teras, çocuk alanları, plaj,  spor alanları gibi alanlarda farklı renk seçenekleri ile birlikte yaşam alanlarının dekoratif şıklık sağlanabilir. Özellikle çocuk alanlarında ve kapalı alanlarda kullanılan bu ürünlerin temizliği oldukça önemlidir. Temizlik ve hijyen doğrultusunda yapılabilecek çalışmalar ile birlikte yapay çim çiftlerin temizliği oldukça kolaydır. Herhangi bir kimyasal madde kullanmadan su ile yapılacak temizlik ile birlikte kısa süre içerisinde temizlenebilir.

Diğer doğal çimlere göre herhangi bir uzun süreli bakım gerektirmeyeceği için yaşam alanlarında zahmetsiz bir şekilde tercih edilebilir. Biçme ve kesme işlemleri olmayıp sadece su ile temizliğinin yapılması yeterli olacaktır. Kapalı yaşam alanlarında ve insan yoğunluğunun çok fazla olduğu alanlarda çim çitlerin belirli aralıklarla temizlenmesi hijyen açısından önemlidir.


21 Haziran 2021

Sosyal Medyada Paylaş

Ücretsiz Fiyat Teklifi Al